steigerhout stoel


Steigerhout stoel.

Steigerhout stoel  Steigerhout stoel klos  steigerhout stoel met steigerbuis  Steigerhout stoel met dichte rug  steigerhout  stoel met 3 planken rug  steigerhout stoel 2 planken rug

Een steigerhout stoel wordt meestal in een tuin of serre geplaats omdat ze vrij zwaar zijn en niet gemakkelijk te verplaatsen. Een steigerhout klos stoel bijvoorbeeld is een steigerhout stoel met brede arm leuningen van wel 20 cm breed.De rug en zit van deze steigerhout stoel kunt u opmaat laten vervaardigen b.v. een zit van 60 cm diep en een rug evenhoog als de arm leuningen. De rug kan ook 1 plank hoger voor een komfortabelere zit en steun in de rug.De steigerhouten stoel zonder armleuning kan bij een eetkamertafel of tuintafel gezet worden wel is dit zwaar voor b.v. kinderen.

Steigerhout stoel Offerte opmaat.

U kunt bij steigerhout Limburg een offerte opmaat aanvragen klik op een afbeelding voor meer informatie.

Offerte steigerhoutlimburg

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim.

Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten tafels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.De schroeven proberen wij vanonder of achter het meubel te monteren zodat men deze niet ziet, dus geen opgevulde schroef gaten die erna verloop van tijd weer uitvallen.