Steigerhouten bank Kopen.

steigerhouten bank kopen  Steigerhouten bank Kopen  PICT9329  DIGITAL CAMERA  steigerhouten bank kopen  Bank Ad20a[1] giet ijzeren frame bank steigerhouten hoekbank

 

Steigerhouten bank kopen een natuurlijk in het oog vallend meubel in u tuin. Met een steigerhouten bank of steigerhout stoelen trek je zeker de aandacht van je gasten en geef je een trendy, stoere en robuuste uitstraling aan je interieur en tuin. We hebben een ruime keuze aan steigerhouten banken, steigerhouten hoekbank, Lounge banken, zitbankjes en steigerhouten stoelen en krukjes.
Of je nu op zoek bent naar een heerlijke stevige klos bank voor in de serre om onderuit te zitten, een zitbankje voor in de gang om je schoenen aan te trekken of een krukje om bij de bovenste kasten te kunnen.

Steigerhouten bank kopen, gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten bank Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is. Ook ontvangt u de prijs voor u aangevraagde bank.

Steigerhouten bank geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten banken worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. Ook worden de banken van steigerhout die wij verkopen glad geschuurd, dit betekend geen splinters en een gedegen uitstraling van u aangekochte meubel.

Klosbank prijzen

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhoten bank bedrukt

Steigerhout bank bedrukken is ook mogelijk, om u bank helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een bank, 1 persoons bed, kast, hocker, tafel of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel of plank voor tegen de muur. Deze coaten wij dan weer met een waterafstotende coating om de levensduur te verlengen.