Steigerhouten bank Limburg


Steigerhouten bank Limburg

Steigerhouten bank Limburg. Een natuurlijk in het oog vallend meubel in u tuin. Met een Steigerhouten bank Limburg. trek je zeker de aandacht van je gasten en geef je een trendy, stoere en robuuste  uitstraling aan je interieur en tuin. We hebben een ruime keuze aan steigerhouten banken, steigerhouten hoekbank, Lounge banken, zitbankjes en steigerhouten stoelen en krukjes. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke stevige klos bank voor in de serre om onderuit te zitten, een zitbankje voor in de gang om je schoenen aan te trekken of een krukje om bij de bovenste kasten te kunnen. Geen steigerhouten bank te ver voor Steigerhout Limburg.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een Steigerhouten tafel gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten banken worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhouten bank Limburg

Steigerhouten bank Limburg

Steigerhouten bank bedrukken is ook mogelijk, om u bank helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een bank, 1 persoons bed, kast, hocker, tafel of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij ons op maat. Binnen ons bedrijf houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.