Steigerhouten bed Brunssum


Steigerhouten bed Brunssum.

steigerhouten bed met lade  steigerhouten bed met brede kop en voeteneind   Steigerhout kajuitbed  steigerhouten bed 1 pers steigerhouten bed met hoge kanten en 2 lade's  steigerhouten bed 2 pers Steigerhouten ledikant

Steigerhouten bed Brunssum naar wens van de klant of het nu gaat om een 1 persoonsbed of 2 persoonsbed een hoogslaper of bedstee, wat voor steigerhouten bed Brunssum dan ook wij maken deze opmaat en degelijk afgewerkt voor u. Enkele voorbeelden ziet u hier beneden.Klik op een foto voor meer informatie over het bed naar keuze. Heeft u een maatwerk bed in gedachte laat het ons weten en wij helpen u graag laat u tel nr achter en wij bellen u graag.

 

Steigerhouten bed Brunssum gratis offerte.

Offerte steigerhoutlimburg

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten bed Brunssum gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhout bedden. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Nieuwe showroom.

Onze showroom in Voerendaal die geopend is op afspraak. Tel 06-14554828

Heeft u meer vragen of opmerkingen laat het ons weten via het contact formulier.

Steigerhout bed Brunssum coating.

Een coating voor steigerhouten planken is te verkrijgen bij steigerhout Limburg. Deze coating behoud de kleur van de steigerhouen planken maar laat het water of vocht niet in het hout indringen.

Steigerhouten bed Brunssum bedrukken.

Steigerhouten bed bedrukken is ook mogelijk om u steigerhout meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  steigerhouten bank, steigerhouten 1 persoons bed, steigerhouten kast ,steigerhouten  hocker of andere steigerhout meubel. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.