Steigerhouten bed kopen


Steigerhouten bed kopen.

Steigerhouten bed kopen.

1.  Steigerhouten bed kopen welke maten moet ik weten om een steigerhouten bed kopen? Heeft u een latten bodem kijk naar de lengte en breedte hievan dan passen wij u 1 persoon of 2 persoons bed hierop aan.

2.  Wild u een steigerhouten bed kopen met kopschot en dicht voeten eind dan is het het mooist om het kopschot hoger te maken ongeveer 0.90 cm en het voeten eind lager ongeveer 0.60 hoog voor een mooie en leuke uitstraling. Wild u er ook nog een lade onder u bed dat kan. Een lade voor opslag van spullen of om er nog een matras in te leggen voor loge’s.

3. Steigerhouten bed kopen met coating. Welke coating kiest u op u steigerhouten bed? white wash, grey wash,lak of een water afstotende coating. Deze zorgen voor een langere levens duur van u steigerhouten bed andere steigerhouten meubels.

4. Als u meteen de vraag heeft wat een steigerhouten bed kopen kost,vul dan het contact formulier in voor direct een gratis offerte aanvraag.

steigerhouten bed kopen offerte

Geen steigerhouten bed kopen maar kijkt u Liever even gewoon naar alle meubels die wij hebben vervaardigd, dat mag nattuurlijk ook.

Leveren van meubels van steigerhout Limburg.

Dit is mogelijk na overleg bepalen wij de kosten doormiddel van kilometers en tijd.

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat voor u steigerhouten bank kopen , zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.