Steigerhouten bed Maastricht


Steigerhouten bed Maastricht.

Steigerhouten bed Maastricht

Steigerhouten bed Maastricht naar wens van de klant of het nu gaat om een 1 persoonsbed of 2 persoonsbed een hoogslaper of bedstee, wat voor Steigerhouten bed Maastricht dan ook wij maken deze opmaat en degelijk afgewerkt voor u. Enkele voorbeelden ziet u hier beneden. Klik op een foto voor meer informatie over het bed naar keuze. Heeft u een maatwerk bed in gedachte laat het ons weten en wij helpen u graag laat u tel nr achter en wij bellen u graag.

 

Steigerhouten bed Maastricht gratis offerte.

Offerte steigerhoutlimburg

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten bed Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhout bedden.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Nieuwe showroom.

Onze showroom in Voerendaal die geopend is op afspraak. Tel 06-14554828

Heeft u meer vragen of opmerkingen laat het ons weten via het contact formulier.

Steigerhouten bed Maastricht coating.

Een coating voor steigerhouten planken is te verkrijgen bij steigerhout Limburg. Deze coating behoud de kleur van de steigerhouen planken maar laat het water of vocht niet in het hout indringen.

Steigerhouten bed Maastricht bedrukken.

Steigerhouten bed bedrukken is ook mogelijk om u steigerhout meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een steigerhouten tafelsteigerhouten bank, steigerhouten 1 persoons bed, steigerhouten kast, steigerhouten hocker of andere steigerhout meubel. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel.

Werkwijze steigerhout bedrukken.

Wij schuren allereerst de steigerhout planken glad zodat hier geen splinters meer inzitten tijdens het steigerhout bedrukken. Nu leggen wij de steigerhout planken op die mannier naast elkaar hoe deze bedrukt moeten worden. Het uit meten van de afbeelding op het steigerhout is het meeste werk en tijdrovend. Als dit is gebeurd zetten wij de printer in beweging om het te bedrukken opject over te brengen. Na een tijd is het bedrukken van het steigerhout klaar en droog. De planken kunnen nu aan elkaar worden bevestigd om zo het geheel tot stand te brengen.