Steigerhouten eettafel Afferden


Steigerhouten eettafel Afferden.

Steigerhout Limburg levert en maakt voor u een steigerhouten eettafel Afferden voor thuis kantoor binnen voor u tuin opmaat gemaakt. Onder andere een steigerhouten eettafel of tuintafel in alle soorten en maten! We hebben een grootte collectie van verschillende modellen. Een steigerhouten eettafel helemaal naar wens opmaat gemaakt voor in de tuin, terras, thuis, winkel en kantoor. De stoere, robuuste uitstraling is een aanwinst voor het interieur. We kunnen U steigerhouten eettafel uitvoeren met dichte zijkant, verstek, dikke poten, smalle poten, kolompoten of molenwiek poten in alle soorten en maten.

We maken je tafel ook in ieder gewenste maat. Kies je model uit en geef de afmetingen van de tafel door bij je offerteaanvraag. We hebben onze kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. Daarom geven we U als klant garantie op wat we leveren. Waar vind je elders garantie op maatwerk meubelen?

Steigerhouten eettafel Afferden

Oh en heeft uzelf ideeën of een leukere steigerhouten eettafel gezien? Stuur je ons je wensen, foto’s of tekeningen via de offerte formulieren bij de producten of bel direct voor u vragen met 06-14554828.

Steigerhouten eettafel Afferden: gratis offerte.

Bij Steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Steigerhout eettafel geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten eettafels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen, zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. De schroeven worden van onder de tafel gemonteerd zodat we de gaten niet hoeven op te vullen, want deze vallen er in de loop van de tijd weer uit en geeft geen mooi resultaat.

Foto of tekst bedrukken op steigerhouten meubel.

steigerhouten tafel bedrukt.

Steigerhout tafel bedrukken is ook mogelijk om uw steigerhouten tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familiewapen op een bank, 1 persoonsbed, kast , hocker of andere meubels. Of zelfs een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel .

Water afstotende coating voor u meubels.

Wij hebben een coating die al u vloeistoffen afstoot zonder dat de uitstraling van het steigerhout verdwijnt.