Steigerhouten eettafel Herkenbosch


Steigerhouten eettafel Herkenbosch.

Steigerhout Limburg levert en maakt voor u een steigerhouten eettafel Herkenbosch voor thuis kantoor binnen voor u tuin opmaat gemaakt. Onderandere een steigerhouten eettafel of tuintafel in alle soorten en maten! We hebben een grootte collectie van verschillende modellen.Een Steigerhouten eettafel helemaal naar wens opmaat gemaakt voor in de tuin, terras, thuis, winkel en kantoor. De stoere, robuuste uitstraling is een aanwinst voor het interieur. We kunnen U Steigerhouten eettafel uitvoeren met dichte zijkant, verstek, dikke poten, smalle poten, kolompoten of molenwiek poten in alle soorten en maten.

Steigerhouten eettafel Herkenbosch opmaat gemaakt

We maken ook je eettafel ook in ieder gewenste maat geschroefd en waar nodig verlijmd. Kies je model uit en geef de afmetingen van de tafel door bij je offerteaanvraag. We hebben onze kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. Daarom geven we U als klant garantie op wat we leveren. Waar vind je elders garantie op maatwerk meubelen?

Steigerhouten eettafel Herkenbosch

Steigerhouten eettafel Herkenbosch

Oh en heeft u zelf ideeën of een leukere steigerhouten eettafel gezien? Stuur je ons je wensen, foto’s of tekeningen via de offerte formulieren bij de producten of bel direct voor u vragen met

06-14554828

Steigerhouten eettafel Coaten.

Met deze water brandwerend coating van steigerhout Limburg trekt er geen vocht meer in u steigerhouten meubels. Normaal met een blanke lak heeft u altijd een verkleuring van het hout maar met deze water brandwerende coating is dit verleden tijd. De structuur van de steigerplanken blijft behouden evenals de kleur van het hout. Kijk maar eens naar t volgende filmpje water werend coating.

Steigerhouten meubels mogelijk heden.

Steigerhout Limburg heeft vele mogelijkheden met planken, zoals binnen meubels tuin meubelen of interieur, bv.

een sfeervolle eettafel of bank (opmaat) in de woonkamer, accessoires of unieke tuinmeubelen voor u tuin. bed, bar,kastsalontafeltv meubel, bank, stoel, tafelprojectinrichting, winkelinrichting, kantoorinrichting, horeca-inrichting.