Steigerhouten kast kopen


Steigerhouten kast kopen.

Een steigerhouten kast kopen kan bij steigerhout Limburg. Of het nu gaat om een kleerkast een buffetkast of een tv kast alles wordt bij steigerhout Limburg opmaat gemaakt. U kunt bij ons u opmaat gemaakte steigerhouten kast kopen.

Een steigerhouten kast met coating is ook een van onze mogelijkheden bijvoorbeeld voor een tuikast die in weer en wind moet staan. Deze coating is water afstotend en het voordeel is dat de kast haar kleur van het steigerhout blijft behouden dus niet donkerder wordt.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten kast Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van een steigerhout kast.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Steigerhouten kast kopen Offerte

Over ons.

SteigerhoutLimburg is een Limburgs bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen. Voor op maat gemaakte meubelen van steigerhout bent u bij steigerhout Limburg aan het goede adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen klanten zijn zeer te spreken over onze producten. Wij hebben al ruim ervaring in het maken van steigerhouten meubels, inbouw meubels, kasten op maat, design meubels. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en hebben sinds de vraag op de markt enorm is toegenomen naar meubels van steigerhout aanmerkelijk geïnvesteerd in onze showroom. Neemt u vooral een kijkje in onze nieuwe showroom. Wij hebben vele modellen op voorraad. Maar wij bieden ook maatwerk in steigerhout tegen hele scherpe prijzen! Onze steigerhouten meubels zijn zowel voor binnen als buiten gebruik. Voor elke inrichting bent u bij ons op het goede adres! Indien u het gewenste model/maat niet kunt  vinden in onze showroom of onze vernieuwde website .

Kom gerust eens langs in onze showroom die geopend is op zaterdag van 10  tot 17 uur of maak een afspraak.