Steigerhouten Kast


Steigerhouten kast .

Steigerhouten kast archief  steigerhouten kast bureau  Steigerhouten kast boeken  Steigerhouten kast kleren  steigerhouten kast buffet  steigerhouten kast dressoir  Steigerhouten kast wijn

Steigerhouten kast van steigerhout Limburg, voor kasten die iets extra’s hebben door een gedegen afwerking. Steigerhout Limburg is een gerenomeerd meubel bedrijf wat zich heeft toegelegd in het maken van een steigerhouten kast.

De meubels zoals steigerhouten kasten, bedden, tafels, banken, inrichtingen en meer worden allen glad geschuurd en van achter of beneden geschroefd.

Kasten van steigerhoutlimburg worden opmaat gemaakt naar wens van de klant. Dus wilt u een kledingkast, dressoirkast, tuinkast of iets anders dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Coating.

Een steigerhouten meubel kan ook gecoat worden met een white wash, grey wash, of waterafstotend coating.Deze coating heeft als voordeel dat de kleur van de steigerhouten kast  behouden blijft en niet donkerder verkleurd

steigerhouten kast coating

Gratis offerte voor steigerhouten meubelen.

Offerte steigerhoutlimburg

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten kast Gratis. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Steigerhouten meubelen geschroefd en verlijmd.

Onze steigerhouten kast word geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

Steigerhouten kast bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u steigerhouten kast helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel .

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim.