Steigerhouten loungeset


Steigerhouten loungeset.

steigerhouten loungeset Brand Bier

Lounge bank Brand Bier

steigerhouten loungeset

Loungeset

Steigerhouten loungeset

Lounge hoekbank

Steigerhouten lougeset Limburg

Lounge hoekbank

 

 

 

 

 

 

 

Een steigerhouten loungeset voor in de tuin is nog steeds HOT, voor dit en het volgende seizoen. Buitenleven is nog altijd een Hot item bij menig persoon. Steigerhout Limburg levert diverse loungesets van gebruikt steigerhout waarop relaxen echt van deze tijd wordt.

De afmetingen van uw tuin of balkon spelen hierbij geen enkele rol meer, wij maken voor elke plaats een passend model op maat. Een loungebank, hocker en één of twee lounge fauteuils zijn ook een mogelijkheid dit is dan een tuinset. Kijk hier gerust verder voor verschillende loungesets die opmaat gemaakt worden door Steigerhout Limburg.

Loungeset behandelen.

Een loungeset behandelen met een waterafstotende coating is ook mogelijk. Deze coating geeft geen verkleuring aan het toch al mooie gebruikte steigerhout, maar zorgt wel voor een water en vuil afstotende werking wat u steigerhouten loungeset weer een langer leven geeft. Ook is er  de mogelijkheid om u meubel te white washen of grey washen voor een andere uitstraling van u lounge set.

loungeset steigerhoutcoating

Kussen voor in u loungeset.

Wij kunnen ook kussens voor in u loungebank leveren maar wij laten dit ook graag aan u zelf over. U kunt hiervoor contactopnemen met ons.

Wij doen dit alleen door de beste en meest aparte stoffen te gebruiken. We hebben voor deze stoffen gekozen omdat ze stuk voor stuk bepaalde eigenschappen en kenmerken bezitten. Tevens is het ook mogelijk om onze kussens te bekleden met de stoffen van Sunbrella.

Offerte aanvraag.

Bij Steigerhout Limburg kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor loungebank, meubel of voor kussens. Dan neemt desbetreffend persoon contact met u op voor een afspraak of offerte opmaat. Kussens voor u oude rotan meubelen vernieuwen? ook dan geeft Kuszzz hier de oplossing voor. Na contact kunnen ze bij u langs komen om uw meubel in te meten en de mogelijkheden met u bespreken