Steigerhouten tafel aanbieding


Steigerhouten tafel aanbieding.

Steigerhout tafel aanbieding naar wens vervaardigd door steigerhout Limburg, of het nu gaat om een rechte steigerhouten tafel, een tafel met een kopse kant of  vierkante eettafel.

Wat voor steigerhouten tafel dan ook, wij maken deze op maat en degelijk afgewerkt voor u, zodat u hier met een mooi tafel servies lekker aan kunt natafelen met vrienden of familie. Enkele voorbeelden ziet u hier boven. Klik op een foto voor meer informatie over de steigerhouten tafel aanbieding.

Heeft u een maatwerk in gedachte, laat het ons weten en wij helpen u graag verder zoals de lengte, breedte of hoogte; deze kunnen bij Steigerhout Limburg geheel worden aangepast zoals u het hebben wilt. unieke eettafels.

tafel gratis offerte.

Bij Steigerhoutlimburg is een offerte voor steigerhouten meubels gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

tafel afgewerkt en degelijk vervaardigd.

Al onze steigerhouten eettafels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen, zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. De schroeven worden van onder de tafel gemonteerd zodat we de gaten niet hoeven op te vullen, want deze vallen er in de loop van de tijd weer uit en geeft geen mooi resultaat.

Eettafel bedrukken.

Steigerhouten eettafel Bedrukt.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om uw steigerhouten meubelen helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een familiewapen op een bank, 1 persoonsbed, kast , hocker of andere meubels. Of zelfs een foto van uw kinderen op een steigerhouten meubel .

Water afstotende coating voor u meubels.

Wij hebben een coating die al u vloeistoffen afstoot zonder dat de uitstraling van het steigerhout verdwijnt.

Deze coating kunt u ook los verkrijgen bij steigerhoutlimburg kijk op het aanvraag formulier en bestel direct u coating.