Steigerhouten tafel Brunssum


Steigerhouten tafel Brunssum .

Steigerhouten tafel Brunssum. Steigerhout Limburg levert en maakt voor u een tafel voor thuis kantoor binnen voor u tuin opmaat gemaakt. Onder andere een Steigerhouten tafel Brunssum, eettafel of tuintafel in alle soorten en maten! We hebben een grootte collectie van verschillende modellen. Een steigerhouten tafel Brunssum helemaal naar wens opmaat gemaakt voor in de tuin, terras, thuis, winkel en kantoor. De stoere, robuuste uitstraling is een aanwinst voor het interieur. We kunnen U steigerhouten tafel Brunssum uitvoeren met dichte zijkant, verstek, dikke poten, smalle poten, kolompoten of molenwiek poten in alle soorten en maten.

Steigerhouten tafel Brunssum opmaat gemaakt

We maken in Brunssum ook je tafel ook in ieder gewenste maat. Kies je model uit en geef de afmetingen van de tafel door bij je offerteaanvraag. We hebben onze kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. bekijk ook eens de site www.steigerhoutlimburg.nl

steigerhouten tafel Brunssum

Steigerhouten tafel Brunssum

 

 

 

 

 

 

Een tafel of ander steigerhouten meubel kunnen wij ook voorzien van een waterafstotende coating.

De coating zorgt ervoor dat er geen vocht in het meubel kan trekken dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

Voor meer meubelen opmaat uit Brunssum druk op de punt    .   en laat u verlijden tot een van de geweldige Meubels van steigerhout.