Steigerhouten tafel kopen


Steigerhouten tafel kopen.

Gaat u een nieuwe steigerhouten tafel kopen let dan op het volgende.

1.  Met hoeveel personen wild u aan de steigerhouten tafel gaan zitten? Dit is belangrijk om te weten voordat u een steigerhouten tafel kan kopen omdat u hierdoor weet hoelang de tafel moet zijn houd hiervoor ongeveer 60 cm per persoon aan.

2. De stoelen die u wild gaan gebruiken zijn van groot belang als u een steigerhouten tafel koopt. De armleuning hoogte van de stoel b.v 65cm hoog dan wordt de steigerhouten tafel + 10 cm is 75 cm hoog. Heeft u geen armleuning aan u stoel dan moet het blad van de tafel 30 cm hoger zijn dan de zit van u stoel.

3. De breedte van de steigerhouten tafel is afhankelijk aan de ruimte die ter beschikking heeft. De mooiste maat is 1m breed omdat u hierop gemakkelijk 2 borden en er tussen in nog een pan geplaatst krijgt. Dit is niet het geval bij een steigerhouten tafel van 0.80 breed.

4. Steigerhouten tafel kopen met coating. Welke coating kiest u op u steigerhouten tafel? white wash, grey wash,lak of een water afstotende coating. Deze zorgen voor een langere levens duur van u steigerhouten tafel en andere steigerhouten meubels.

5. Steigerhouten tafel kopen voor buiten of binnen? Dit is geen verschil alleen opletten dat er voor binnen vilt onder de tafel is gemonteerd om zo krassen te voorkomen op u parket of tegels.

Hebben wij u kunnen helpen met u keuze? kijk hier voor voorbeelden van Tafels.

Steigerhouten tafel kopen wat kost dit? Als u meteen de vraag heeft wat kost mijn gewenste steigerhouten tafel vul dan het contact formulier in voor direct een gratis offerte aanvraag.

steigerhouten tafel kopen offerte

Kijkt u Liever even gewoon naar alle meubels die wij hebben vervaardigd dat mag natturlijk ook.

Leveren van meubels van steigerhout Limburg.

Dit is mogelijk na overleg bepalen wij de kosten doormiddel van kilometers en tijd.