Steigerhouten tuin tafel


Steigerhouten tuin tafel.

Steigerhouten tuin tafels worden opmaat gemaakt of deze tafels nu recht, rond of vierkant dienen te zijn.

Een steigerhout tuin tafel voor uw tuin is de trend van tegen woordig. Het buitenleven speelt bij iedereen met een tuin een grote rol. Steigerhouten meubelen Limburg levert diverse luxe, afgewerkte tuin tafels van steigerhout waaraan u heerlijk kunt tafelen en genieten met u vrienden of familie.

Steigerhouten tuin tafels van steigerhout Limburg worden in iedere gewenste afmeting en altijd met een perfecte afwerking vervaardigd.

Steigerhouten tuin tafel opmaat?

Een tuin tafel opmaat gemaakt is onze specialiteit. Alle gewenste afmetingen zijn mogelijk! Geef ons de afmetingen door zodat we u een vrijblijvende prijs offerte kunnen verzorgen.

Steigerhouten tuin tafel rechtSteigerhouten tuin tafel met coatingSteigerhout tuin tafel met dichte zijkantensteigerhouten tuin tafel dubbele v pootSteigerhouten tuin tafel met RVS poten

 

 

 

 

 

Coating voor u steigerhouten tuin tafel.

Voor U een speciale coating om u tuin tafel te beschermen zonder dat u ziet dat er een coating op zit.

Het voordeel van deze coating is dat regen of knoeien met water wijn of andere sappen geen probleem is het vloeit direct weer van de tuin tafel af en trekt er dus niet in.

Steigerhouten tuin tafel gratis offerte.

Bij steigerhout Limburg is een offerte voor steigerhouten meubels Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Steigerhout tuin tafel Geschroefd en verlijmd.

Een steigerhouten tuin tafel wordt geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.De schroeven worden van onder de tafel gemonteerd zodat we de gaten niet hoeven op te vullen want deze vallen er in de loop van de tijd weer uit.