Steigerhouten tuinset


Steigerhouten tuinset.

 

Een steigerhouten tuinset past in iedere tuin. Een tuinset bestaat normaal gesproken uit een bank 2 stoelen en een hocker. De maten van een steigerhouten tuinset kunt u bij steigerhout Limburg zelf bepalen omdat wij al onze steigerhouten tuinsets opmaat maken voor iedere klant. Bepaal zelf  welke maat u hebben wild en vul hier het aanvraag formulier in , dit is gratis en vrijblijvend voor ieder set van steigerhout.

steigerhouten tuinset

Hoekbank steigerhout

steigerhouten tuinset

Steigerhouten bank Kelsey

Tuinset steigerhout Limburg

Tuinset Steigerhout

tuinset Steigerhout Brand Bier

Tuinset Brand Bier

steigerhouten tuinset

tuinset steigerhout Ans

 

tuinset steigerhouten

 

Steigerhouten tuinset behandelen.

Wij behandelen naar wens een steigerhouten tuinset met een waterafstotende coating. Deze coating behoud de identieke kleur van het gebruikte steigerhout maar zorgt ervoor dat er geen water kan indringen in u steigerhouten meubels, wat weer ten goede komt aan de levens duur.

tuinsetset steigerhout coating

Kussens voor een steigerhouten tuinset.

Tuinkussens vind u bij ons. Wij leveren weerbestendige tuin – lounge en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

Gratis offerte voor een steigerhouten tuinset.

Als u een Gratis offerte wenst voor een steigerhout meubel kunt u dit doen op offerte aanvraag. Deze aanvraag is gratis en vrijblijvend. Vertel ons wat u plannen zijn en we proberen hier samen iets moois van te maken. Ook is het mogelijk om een foto mee te sturen als u dit gemakkelijker vind.