Steigerhouten tv meubel


Steigerhouten tv meubel op maat gemaakt.

Steigerhouten tv meubel, opmaat gemaakt van gebruikt steigerhout. Hierdoor heeft het steigerhout tv meubel een robuuste uitstraling. Natuurlijk wordt het oud steigerhout goed geschuurd maar ook weer niet zo goed dat de doorleefde uitstraling van het steigerhout verloren gaat. Het standaard steigerhout tv meubel is zonder achterwand zodat het geen problemen geeft met de doorvoer van kabels.

steigerhouten tv meubel  tv meubel 3  steigerhouten tv meubel  TV kast  Steigerhouten tv Meubels  tv kast met 2 deuren en legplanksteigerhouten tv meubel

steigerhouten tv meubel opmaat.

steigerhouten tv meubel maastricht

steigerhouten tv meubel hangendFilmpje van een tv meubel met Lift.

 

Om te voorkomen dat er iets onder het tv meubel kan rollen plaatsen wij een schoprandje, ook van steigerhout. Ondertussen is er al veel gevarieerd op dit tv meubel en de verscheidenheid is hier op onze site te bewonderen: hoger of lager, met kleppen of deuren. TV kast of tv dressoir ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een klep t.o.v. een lade heeft als voordeel dat er meer inwendige ruimte te benutten is.

Een deurtje sluit met een magneetje en greepjes kunnen wij voor u uitzagen maar u kunt er ook een knopje of greepje opzetten. Als het heel nauwkeurig moet zijn dan is het raadzaam om de maten van de apparatuur ook aan ons door te geven.
Een steigerhout tv meubel op maat is een prijs op maat. En heeft u zelf een ander idee dan horen wij dit ook graag en helpen onze colega’s u rustig verder.

 

Steigerhout tv meubel gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhout tv meubel gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van een steigerhout tv meubel.

Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

 

Steigerhout tv meubel geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhout tv meubels worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.

 

Steigerhout tv meubel bedrukken.

Steigerhout tv meubel bedrukken

Steigerhout tv meubel bedrukken is ook mogelijk om u meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een  bank, 1 persoons bed, kast, hocker of andere meubelen. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten paneel aan de muur .