STEIGERHOUTMEUBELEN.


Steigerhoutmeubelen.

Steigerhoutmeubelen zorgt voor kwaliteits steigerhouten meubelen die gezien mogen worden. Wij beginnen met de beste gebruikte steigerhouten planken. Dan worden deze geschuurd met korrel 30. Dan gaan we de steigerhouten planken zagen, opmaat naar het te maken steigerhouten meubel. B.v. Een steigerhouten tafel, kast, bank, tv meubel, bed, inrichtingen en nog veel meer.Na dit zaagwerk worden de planken weer geschuurd en in elkaar gezet waarna wij de meubels nog 2 x schuren voor t beste resultaat. Wil de klant een afwerklaag dan kan dit met een white wash of onze eigen coating. Deze coating is water en vuil afstotend. Het water rolt van het steigerhout door de afstotende werking van de coating. Denk eens aan een steigerhout tafel waar een glas drinken op omvalt de vloeistof kan al verwijderd worden door er gewoon tegen te blazen.

Steigerhoutmeubelen. Tuinmeubels.

U bent welkom voor steigerhout tuinmeubels bij steigerhoutLimburg.  Ze zien er niet alleen stevig uit, ze kunnen ook tegen een stootje! Dankzij de weer bestendige eigenschappen en coating kunnen meubels van gebruikt steigerhout uit Limburg de winter buiten doorbrengen, In het voorjaar is een sopje voldoende om de stevige steigerhouten meubelen het zomerseizoen tegemoet te laten zien.

Steigerhoutmeubelen. Maatwerk in Steigerhout.

Dan kan een bank opmaat die van steigerhout gebouwd is het juiste recept zijn! Steigerhoutlimburg meubels denkt graag mee met klanten om uw opmaat tafel voor u droomkeuken of kledingzaak inrichting waar te maken. Op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpt en vervaardigd steigerhoutlimburg  maatwerk steigerhouten meubelen. De prijs van zo’n steigerhouten maatwerk meubel, tuinmeubels, binnenmeubels of projectinrichting zal u verrassen! Steigerhoutlimburg Parkstad voor eerlijke prijzen. Ook hebben wij een leverancier voor tuinkussens voor onze steigerhout meubels.

Inrichting van Steigerhout.

Steigerhout Limburg kan samen met u zorgen voor een steigerhouten inrichting voor u bedrijf.

Denk aan bv. een kledingzaak, restaurant, een bar voor u verenging en nog veel meer. Wij helpen u met de juiste keuzes voor het maken van u inrichting.

Tuinkussens

Tuinkussens voor u steigerhouten bank, stoel of ligbed vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.