Tuinkussens


Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij Trazz. Binnen Trazz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend.

Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

Naast de eigen verkoop via onze website is het merk Trazz ook te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland. Hier staat een aparte display en kan iedereen onze producten en mogelijkheden zelf ervaren zoals bij steigerhoutlimburg.nl

Stof: Silverguard, kleur forest en champagne
Strakke look met piping en het Brand-logo is geborduurd
Bank van gebruikt steigerhout, op maat gemaakt door SteigerhoutLimburg die ook het bedrukken van de bank verzorgt heeft.Dit bedrukken kan op steigerhout gebeuren denk aan een tafel blad een tuin poster van steigerhout en nog veel meer mogelijkheden.

Trazz bestaat alleen uit de beste en meest aparte stoffen. We hebben voor deze stoffen gekozen omdat ze stuk voor stuk bepaalde eigenschappen en kenmerken bezitten. Tevens is het ook mogelijk om onze kussens te bekleden met de stoffen van Sunbrella.

Offerte aanvraag voor steiger meubelen.

Bij steigerhout Limburg kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een meubel, of voor kussens.Dan neemt desbetreffend persoon contact met u op voor een afspraak of offerte opmaat.Kussens voor u oude rotan meubelen vernieuwen? ook dan geeft Trazz hier de oplossing voor. Na contact kunnen ze bij u langs komen om uw meubel in te meten en de mogelijkheden met u bespreken.

Steigerhouten bank  een natuurlijk in het oog vallend meubel in u tuin. Met een steigerhouten bank of steigerhout stoelen trek je zeker de aandacht van je gasten en geef je een trendy, stoere en robuuste uitstraling aan je interieur en tuin. We hebben een ruime keuze aan steigerhouten banken, steigerhouten hoekbank, Lounge banken, zitbankjes en steigerhouten stoelen en krukjes. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke stevige klos bank voor in de serre om onderuit te zitten, een zitbankje voor in de gang om je schoenen aan te trekken of een krukje om bij de bovenste kasten te kunnen.

Gratis offerte.

Bij steigerhoutlimburg is een offerte voor een steigerhouten bank Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Geschroefd en verlijmd.

Al onze steigerhouten banken worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden.