tuinset steigerhout


Tuinset steigerhout

tuinset steigerhout

Hoekbank steigerhout

tuinset steigerhout Kelsey

Steigerhouten bank Kelsey

Tuinset steigerhout Limburg

Tuinset Steigerhout

tuinset Steigerhout Brand Bier

Tuinset Brand Bier

steigerhouten bank Ans

Tuinset steigerhout Ans

 

Een set van steigerhout past in iedere tuin. Een tuinset bestaat normaal gesproken uit een bank 2 stoelen en een hocker. De maten van een steigerhouten tuinset kunt u bij steigerhout Limburg zelf bepalen omdat wij al onze steigerhouten tuinsets opmaat maken voor iedere klant. Bepaal zelf  welke maat u hebben wild en vul hier het aanvraag formulier in , dit is gratis en vrijblijvend voor ieder set van steigerhout.

Tuinset steigerhout behandelen

Wij behandelen naar wens een tuinset steigerhout met een waterafstotende coating. Deze coating behoud de identieke kleur van het gebruikte steigerhout maar zorgt ervoor dat er geen water kan indringen.

tuinsetset steigerhout coating

Kussens voor een tuinset steigerhout.

Tuinkussens vindt u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige tuin – lounge en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

Gratis offerte voor een steigerhout meubel

Als u een Gratis offerte wenst voor een steigerhout meubel kunt u dit doen op offerte aanvraag. Deze aanvraag is gratis en vrijblijvend. Vertel ons wat uw plannen zijn en we maken hier samen iets moois van. Ook is het mogelijk om een foto mee te sturen als u dit gemakkelijker vindt.